Wie zijn wij?

FutureScience is een leverancier van Apple producten. In 2000 hebben wij onze basis gelegd tot online leverancier. In 2002 hebben wij in eigen beheer een compleet nieuwe moderne webstore ontwikkeld met talloze functies waardoor wij onze klanten nog beter kunnen helpen. Naast de produkten die we online aanbieden verzorgen wij ook in de Regio Heerhugowaard en Alkmaar Service aan Huis.

Onze leveringen

Omdat we ‘op maat’ leveren aan onze klanten leveren we de meeste produkten enkel op bestelling. Omdat we weten dat betrouwbaar leveren en natuurlijk ook zo snel mogelijk leveren belangrijk zijn hebben we een goede samenwerking met een aantal leveranciers, die met ons meedenken en waarvan de geplande leverdata redelijk tot goed overeenkomen.

Efficiente communicatie

Om u zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn met informatie over uw bestellingen, garantie afhandelingen en het plannen van afspraken hebben we de volgende mogelijkheden:

Bestellen:

Bestellen kan via onze webshop. U kunt ook telefonisch uw bestelling doorgeven. Mochten we onverhoopt niet aanwezig zijn, spreekt u uw gegevens in en we bellen u z.s.m. terug of ons een e-mail te sturen naar: info@futurescience.nl

Service aan huis (alleen Heerhugowaard en omgeving):

Maak telefonisch met ons een afspraak of stuur ons een e-mail (info@futurescience.nl) en dan bellen we u z.s.m. terug.

Telefonische support:

Telefonische support geven wij niet op onze produkten. U kunt hiervoor, indien beschikbaar, de helpdesk van de fabrikant aanspreken. Mocht u een produkt niet geïnstalleerd of juist werkend krijgen, dan kunt u hiervoor een afspraak maken op bovenstaand telefoonnummer. Mocht een produkt defekt zijn, dan wordt deze conform de garantie voorwaarden opgestuurd en vervangen.

Oprichter Bob
Oprichter Bob

Tot slot

Wij hopen u hierbij een indruk te hebben gegeven over ons bedrijf en zien u graag als klant tegemoet. Voor vragen kunt u ons bellen, tel: 072-8802779, mailen, emailadres: sales@futurescience.nl.

Met vriendelijke groet,

Het FutureScience-Team!