Speculaties over iPhone 7: is er al iets bevestigd?

Zoals verwacht zal Apple binnenkort de iPhone 7 in de schappen leggen en zullen ze wederom als warme broodjes over de toonbank worden verkocht. Dat de iPhone 7 weer een goede telefoon zal worden, kunnen we ook met redelijke zekerheid zeggen. Het Amerikaanse bedrijf is echter pas echt goed in het geheimhouden van feiten over haar nieuwe vlaggenschip.

Over de iPhone 7 is daarom nog niet bijster veel bekend. Er gaan wel veel geruchten de ronde, maar de meeste daarvan kunnen niet worden bevestigd en behoren dus tot het betere giswerk. Er zijn echter een aantal hardnekkige geruchten, die we vast en zeker terug zullen zien in de iPhone 7.

De iphone 7 op tafel

Het scherm van de iPhone: wederom twee verschillende formaten

Het ligt net als vorig jaar met de iPhone 6S in de lijn der verwachting dat Apple wederom twee formaten gaat aanbieden. Één van de varianten zal wederom een schermgrootte hebben van 4,7 inch, terwijl de andere variant weer een 5,5 inch-scherm zal krijgen. Apple houdt zich hierbij dus aan de formaten van vorig jaar. Ook de resoluties blijven hetzelfde, respectievelijk: 1334 bij 750 en 1920 bij 1080 pixels. De iPhone 7 gaat hierin dus niet mee met grote concurrenten in de Android-markt, die vaak met elk model een hogere resolutie aanbieden.

Dunner, dunner en dunner. Maar met concessies.

De verwachting is dat de Apple 7 weer een stuk dunner gaat worden: van 7,1mm naar 6mm. Om dat waar te maken, moet Apple een aantal concessies doen. Zo zal de headphone jack hoogstwaarschijnlijk verdwijnen, waardoor je dus geen muziek meer kunt luisteren met je standaard oordopjes. Daarvoor in de plaats zul je een bluetooth koptelefoon moeten kopen of gebruik moeten maken van de lightning-aansluiting.

Het verdwijnen van de koptelefoonaansluiting heeft echter ook als voordeel dat het makkelijker is om de telefoon waterdicht te maken. Dit is dan ook een van de belangrijkste geruchten die circuleren rondom de nieuwe smartphone van Apple.

Of het bedrijf de hoge verwachtingen waar kan maken, zullen we later dit jaar zien.

Clash Of Clans Cheat And Hack Tool