Ingezonden Lezersverhaal

Voor mijn verjaardag heb ik een nieuwe iPhone gekregen en ik ben er zo blij mee. Ik vind het echt helemaal te gek. Ik had helemaal niet verwacht dat mijn ouders dit zouden geven. Ik had wel om een nieuwe gevraagd, maar ze zeiden steeds dat het te duur was. Vorige week was ik eindelijk jarig en er lag een envelop op de keukentafel met een strik er om. Ik dacht dat er geld in zou zitten als bijdrage aan een cadeau en dat ik de rest zelf moest bij betalen met mijn spaargeld. In de envelop zat echter een plattegrond van het huis met een groot rood kruis op de plek van de overloop bij mijn slaapkamer. Ik ging er natuurlijk gauw heen en daar lag een pakje met de nieuwste iPhone erin. Precies die ene die ik graag wilde hebben.

Bij het pakje zat zelfs nog een envelopje met geld voor een nieuw iPhone hoesje. Het is natuurlijk belangrijk om je iPhone goed te beschermen. In ieder geval komen er met het gebruik van een hoesje minder krassen op het scherm en het ziet er ook nog eens hip uit. Mijn vriendinnen hebben allemaal een hoesje met heel veel glitters erop, maar ik ben niet zo van de ‘bling bling’. Ik wil liever een natuurlijke uitstraling, maar wel met stijl en klasse. Mijn vorige telefoon had een leren hoesje en dat was ook erg mooi. Voor deze nieuwe iPhone zit ik te denken aan een hoesje van kunststof of een metalen hoesje. Dat vind ik wel superstoer. Gelukkig is er ontzettend veel keuze als het om hoesjes gaat. Er zijn modellen van metaal, kunststof, leer, nepleer en nog een heleboel andere materialen. Een vriend van mij heeft zelfs een houten doosje waar zijn iPhone in zit.

Behalve de materialen zijn er ook nog eens ontzettend veel verschillende kleuren waar ik uit kan kiezen. Het zou best wel eens moeilijk kunnen worden om een keuze te maken. Ik ga na school maar eens naar de stad om te kijken welke ik allemaal mooi vind. En mocht ik er eentje zien die te duur is dan kan ik altijd nog wat geld uit mijn spaarpot bijleggen. Ik ben in ieder geval superblij met mijn verjaardagscadeau. En ik vind de manier waarop mijn ouders het cadeau hadden verstopt ook heel leuk verzonnen. Nu gauw naar school om mijn vriendinnen mijn nieuwe iPhone te laten zien.